Categories
Personal

Informationsmissbruk

Eh, ja. Hej, jag är en RSS-junkie som vid varje ledig stund sitter med näsan i RSS-flöden. När jag via Jonas Leijons utvecklingsblogg fick tips om att man kunde kolla trender i Google Reader fick jag lov att ta mig en titt. Jag bjuder på en skärmdump nedan. Enjoy.

Anledningen till att jag har så många? Dålig på att sortera ur gamla inaktuella ämnen som jag tappat intresset för. Nu är det verkligen dags att rensa i flödeslistan och bli av med lite skrot. Ni som är värre än mig, bjud gärna på en skärmdump!

Något som däremot är skönt att se är att jag sköter mina sovtider! Detta kollar jag via Googles sökhistorik. En sak som märks tydligt när jag kollar på vissa perioder är att jag söker oerhört mycket mer på Google under perioder då jag jobbar mycket.

One reply on “Informationsmissbruk”

10 273 lästa och 1 176 klickade objekt från 638 prenumerationer senaste 30 dagarna. På tok för många bloggar egentligen och jag borde rensa ut dem för att göra något mer effektivt av min tid. Angående dygnsrytmen så ser det väldigt positivt ut för min del senaste 30 dagarna. Oerhört kul överlag att kunna studera sin statistik. Frågan är hur man kan dra nytta av det.